Contacteer ons nu !

Contactformulier
A- A A+

Datanetwerk Aanleggen

Laat uw datanetwerk aanleggen door Konings Elektrotechniek: perfect aangesloten!

KONINGS ELEKTROTECHNIEK - Haarlem - Datanetwerken

De moderne mens kan niet meer zonder internet!

Speciaal voor kantoren, maar ook voor particulieren, legt Konings Elektrotechniek datanetwerken aan.Van stopcontact tot aansluitingspunt en van internetkabels naar de computer en printers: we regelen het allemaal.

Voor de aanleg van data- en telefoonnetwerken verzorgen we de plint-, wand- of vloergoten of wat dan maar nodig is. Indien gewenst maken we een installatiezuil, zodat alle knoppen netjes op een rij zitten. Ook bundelen we de kabels en snoeren, zodat u geen last meer hebt van de warboel en uw kantoor er netjes uitziet. Dat is een datanetwerk aanleggen op de perfecte manier!

Wilt u uw datanetwerk uitbreiden? Dat kan! Wij passen de bestaande situatie aan op de nieuwe. Nog een mogelijkheid is om elektrische groepen uit te splitsen in werkstations, lichtgroepen enzovoorts. Overzichtelijk voor u en veiliger werken!

Certificering van uw datanetwerk is eveneens mogelijk. Konings Elektrotechniek is een gecertificeerd datanetwerkinstallateur. Een datanetwerk aanleggen kunnen we dan ook volgens het RDC-concept, categorie 5 en 6 uitvoeren. Zo krijgt u extra zekerheid over de kwaliteit van het geïnstalleerde datanetwerk. De certificering geldt voor de gecombineerde producten van Draka-kabels en Radiall-connectoren en is gebaseerd op Europese netwerkstandaarden. Vooral voor kantoren is dit een extra, jarenlange kwaliteitsgarantie.

Neem vandaag nog contact op met Konings Elektrotechniek en laat uw datanetwerk aanleggen door ons!

KONINGS ELEKTROTECHNIEK
Oliemolenplaats 2
 2034 KM- Haarlem (Nederland)

Tel.: 023-5353931
Gsm: 06-53241886

konings@koningselektrotechniek.nl
KvK NR. 340 751 97

 

Back to Top Beup