Contacteer ons nu !

Contactformulier
A- A A+

Domotica aanleggen

Uw domotica aanleggen doet Konings Elektrotechniek helemaal naar uw wensen!

KONINGS ELEKTROTECHNIEK - Haarlem - Domotica

Domotica is de verzamelterm voor ‘huisautomatisering’. De officiële definitie van domotica luidt als volgt (met dank aan Wikipedia): “De integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven.” Via domotica kunt u dus uw schakelingen digitaal en op afstand beheren.

Als u domotica laat aanleggen door Konings Elektrotechniek kunt u bijvoorbeeld via een tablet met touchscreen uw cv hoger of lager zetten, de elektrische zonnewering laten zakken, de lampen aan zetten en het koffiezetapparaat inschakelen, terwijl u onderweg bent naar huis.

Hebt u rookmelders, een alarmsysteem of een weerstation? Al deze elementen kunnen in de digitale regeling worden opgenomen.

Wat doet Konings Elektrotechniek wel en niet?

We werken samen met FunckeElektronics, die het systeem levert en met Harte en Henze BV, die assisteert met de paneelbouw. Beide bedrijven kunnen uw domotica programmeren. Dit doet Konings Elektrotechniek niet.

Wij komen bij u langs om uw wensen op te nemen. We kijken wat er fysiek mogelijk is en welke elektrische schakelingen en apparaten er op de domotica moeten worden aangesloten. Dan zullen we de domotica aanleggen: we plaatsen de sensors, thermistors en actuatoren bij de opgegeven apparaten.

Vanwege de compatibiliteit raden we aan componenten van eenzelfde merk te nemen.

En verder zullen we uw domotica aanleggen zoals we het zelf aangelegd zouden willen hebben!

KONINGS ELEKTROTECHNIEK
Oliemolenplaats 2
 2034 KM- Haarlem (Nederland)

Tel.: 023-5353931
Gsm: 06-53241886

konings@koningselektrotechniek.nl
KvK NR. 340 751 97

 

Back to Top Beup