Contacteer ons nu !

Contactformulier
A- A A+

Elektrische vloerverwarming aanleggen

Laat uw elektrische vloerverwarming aanleggen door Konings Elektrotechniek: nooit meer koude voeten!

KONINGS ELEKTROTECHNIEK - Haarlem - Vloerverwarming Elektrische vloerverwarming is net even anders dan vloerverwarming die op de cv is aangesloten. De elektrische bestaat uit roosters met draden, die onder de vloerafwerking worden geïnstalleerd. Doordat het oppervlak geleidelijk warm wordt en stralingswarmte afgeeft, ervaart u de luxe van een behaaglijk warme vloer.

Vloerverwarmingen die op de cv zijn aangesloten, moeten meestal worden ingefreesd. Dit is bij elektrische vloerverwarming niet nodig. Dat is voordeel 1: u bespaart geld en verspilt geen materialen. Als de roosters zijn geïnstalleerd, kan uw vloer betegeld worden of een andere afwerking krijgen. U bespaart tijd, omdat de installatie meestal binnen een paar uur is geregeld. Bovendien kunnen wij een elektrische vloerverwarming aanleggen onder alle soorten vloeren, van tegels tot hout en zelfs tapijt. Dat zijn voordelen 2 en 3.

Voordeel 4 is dat de regeling van de elektrische vloerverwarming via een eigen thermostaat gaat. U kunt de temperatuur en de duur programmeren, bij geavanceerde systemen zelfs per ruimte. Dit is goed voor het milieu en uw portemonnee.

Nog een voordeel, nummer 5 alweer: een elektrische vloerverwarming laten aanleggen kan zowel als hoofdverwarming van grote oppervlakken, maar ook als bijverwarming in bijvoorbeeld de badkamer, keuken of bijkeuken. U laat ons uw wensen weten en wij installeren het!

Laat uw elektrische vloerverwarming aanleggen door Konings Elektrotechniek: niets dan voordelen!

KONINGS ELEKTROTECHNIEK
Oliemolenplaats 2
 2034 KM- Haarlem (Nederland)

Tel.: 023-5353931
Gsm: 06-53241886

konings@koningselektrotechniek.nl
KvK NR. 340 751 97

 

Back to Top Beup