Contacteer ons nu !

Contactformulier
A- A A+

Elektrotechnische renovatie

Uw specialist op het gebied van elektrotechnische renovatie is Konings Elektrotechniek!

KONINGS ELEKTROTECHNIEK - Haarlem - RenovatieOnder elektrotechnische renovatie valt veel. Het betekent vooral oude installaties verbeteren en vervangen.

Dit doen we in huizen, waar we eenvoudige uitbreidingen of aanpassingen in de bestaande situatie kunnen maken. U hebt bijvoorbeeld een stuk aan uw huis laten aanbouwen en daar wilt u extra elektriciteit voor de tv en lampen? Wij zorgen voor extra stopcontacten in de uitbouw. Of u hebt uw huis opnieuw ingericht en komt erachter dat de bestaande stopcontacten niet meer voldoen of op de verkeerde plek zitten? Dan plaatst Konings Elektrotechniek ze op de gewenste plek.

In huizen, kantoren en op werkplaatsen vervangen we oude groepenkasten of passen deze aan aan de eisen van nu. U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van hoofd- en aardlekschakelaars, maar ook voor de volledige of gedeeltelijke elektrotechnische renovatie van verouderde installaties. Ook werk- en montagebanken in loodsen kunnen we aansluiten of aanpassen.

In keukens en badkamers leggen we de benodigde aansluitpunten aan, fresen we de leidingen desgewenst in de muur of de vloer, maken aparte groepen voor nieuwe apparatuur (bijvoorbeeld een wasmachine en droger) en leggen diverse aansluitpunten volgens de zone-indeling aan.

Neem vandaag nog contact op met Konings Elektrotechniek voor uw elektrotechnische renovatie!

Wist u dat u door ons ook verlichtingssystemen (met volledig dimbare led-lampen bijvoorbeeld) domotica kunt laten aanleggen? Kijk voor meer informatie hierover op de desbetreffende pagina’s.

KONINGS ELEKTROTECHNIEK
Oliemolenplaats 2
 2034 KM- Haarlem (Nederland)

Tel.: 023-5353931
Gsm: 06-53241886

konings@koningselektrotechniek.nl
KvK NR. 340 751 97

 

Back to Top Beup