Contacteer ons nu !

Contactformulier
A- A A+

Zonnepanelen plaatsen

Vraag Konings Elektrotechniek om uw zonnepanelen te plaatsen in Haarlem en wek uw eigen energie op!

KONINGS ELEKTROTECHNIEK - Haarlem -ZonnepanelenMet de verduurzaming van de samenleving komen ook nieuwe technieken op. Zonne-energie is een van de snelst groeiende en meest gevraagde vormen van energieopwekking. De techniek achter de zonnepanelen wordt steeds verfijnder en het is momenteel echt mogelijk om zelfvoorzienend te zijn. De aanschaf is wel een grote investering, maar de voordelen op de lange termijn zijn legio.

Enkele jaren geleden heeft Konings Elektrotechniek zich gespecialiseerd in zonnepanelen. Wij verzorgen de plaatsing, montage en installatie naar de omvormers.

Wilt u graag zonnepanelen plaatsen in Haarlem, dan kunt u met ons contact opnemen. Wij werken op dit gebied samen met Solzone, een bedrijf dat de panelen levert. Samen komen we bij u op bezoek om de bestaande situatie te bekijken en u te adviseren over de mogelijkheden. Zo onderzoeken we of het mogelijk is uw bestaande dakpannen door panelen te vervangen. U krijgt dan een dak waarin de panelen zijn verwerkt. Bij andere daken worden de zonnecellen er bovenop gemonteerd. Ook bespreken we welk vermogen u moet gaan opwekken om voldoende elektriciteit te hebben voor alle apparaten en toestellen in uw woning. Hiervan hangt direct af hoeveel panelen u moet aanschaffen.

Kortom: we bieden u een totaalpakket. Solzone levert de panelen, omvormers en andere materialen, Konings Elektrotechniek zorgt voor de perfecte installatie op het dak en goede aansluiting van de omvormers op het bestaande elektriciteitsnetwerk in uw woning.

Laat ons uw zonnepanelen plaatsen in Haarlem en u zit er voortaan warmpjes bij!

Let op! Wij plaatsen geen zonneboilers (voor het verwarmen van water).

KONINGS ELEKTROTECHNIEK
Oliemolenplaats 2
 2034 KM- Haarlem (Nederland)

Tel.: 023-5353931
Gsm: 06-53241886

konings@koningselektrotechniek.nl
KvK NR. 340 751 97

 

Back to Top Beup